Over ons

WIE WIJ ZIJN EN WAT WIJ DOEN

Wij van DBI vormen een dynamisch bedrijf dat werkzaam is in de particuliere sector, woningbouwsector en in de utiliteitsbouw. We hebben een grote passie voor de installatietechniek, zijn continu bezig om onze technische kennis en vaardigheden naar een hoger plan te tillen en zoeken altijd naar verbeteringen in onze organisatie.

Bij ons bent u verzekerd van een kwaliteitsinstallatie die voldoet aan alle normen en eisen. Maar we streven naar meer. Een van onze speerpunten is namelijk het verduurzamen van installaties. Dat is niet alleen gunstig voor u, maar ook voor het klimaat. Wij vinden het namelijk belangrijk om altijd het milieu in acht te nemen. Is het niet voor onszelf? Dan wel voor anderen! Wij adviseren u dan ook graag wat het beste bij u past.

Uiteraard bent u bij ons verzekerd van een klantvriendelijke service. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, onze monteurs staan graag voor u klaar. Wij streven altijd naar een passende oplossing op maat. Of het nu is voor een storing of een complete installatie … bij ons bent u in goede handen.

DUURZAAMHEID

Door continue bezig te zijn met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid kunnen wij garanderen dat onze installaties bijdragen aan het klimaat door alleen te gaan voor kwaliteitsproducten die een lange levensduur hebben en het verduurzamen van onze installaties, denk bijvoorbeeld aan het installeren van een Warmtepomp of het vervangen van een Cv-ketel. Vaak kunnen kleine ingrepen al een grote impact hebben op het klimaat en de energiekosten, bijvoorbeeld het goed onderhouden van een installatie zodat de levensduur aanzienlijk verlengd wordt of het inregelen van de installaties zodat er minder energie verspild wordt.

Samen op weg naar een duurzaam klimaat: dit begint immers altijd bij u zelf!

VEILIGHIED

Voor onze vakmanschap zijn wij continue bezig met nieuwe en persoonlijke ontwikkelingen en certificeringen. Hierdoor kunnen wij als bedrijf garanderen dat onze installaties veilig en vakkundig geïnstalleerd worden. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de installatietechniek hebben wij ons bedrijf ontwikkeld naar een kwalitatieve hoge standaard. Door een goede relatie met onze partner merken kunnen wij u verzekeren dat al onze producten veilig en vertrouwd zijn, dit geeft immers wel zo’n fijn gevoel.

https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/STEK.png
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2022/04/sbb-beeldmerk.jpg

DBI Installatiebedrijf

tel.:
mail: info@dbi-installatiebedrijf.nl

KvK-nr.: 70851670
BTW-nr.: NL 002287084 B08

Algemene Voorwaarden

webdesign: Design & Deliver

2021-2024 © All Rights Reserved