Thermostaat

https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2024/03/Nefit-Bosch-Banner.jpg

Met een thermostaat bepaal je of de temperatuur stijgt of daalt. Dit moet natuurlijk op eenvoudige en praktische manier gaan. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Op deze pagina vindt u diverse thermostaten waar wij dagelijks mee werken.

https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/EasyControl.png
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/EasyControl-ZwartWit.png
EASYCONTROL THERMOSTAAT

Er zijn veel slimme thermostaten, maar de nieuwe EasyControl van Bosch is anders en misschien wel de slimste en eenvoudigste thermostaat op de markt!

Bovendien ziet hij er goed uit. Hij zorgt voor de juiste temperatuur in huis. Als je wilt, voor iedere kamer afzonderlijk. Bedien hem met het touchscreen aan de muur, met je smartphone of …helemaal niet. Want EasyControl past zich automatisch aan jouw levensritme aan. Zo bespaar je energie zonder dat je het merkt.

Automatisch minder energie verbruiken

EasyControl voorkomt onnodig verwarmen. De geïntegreerde aanwezigheidsdetectie maakt dit mogelijk. Hierdoor kan jouw energieverbruik aanzienlijk lager uit komen, automatisch! Bovendien is in combinatie met Nefit HR-ketels een energielabel A+ mogelijk.

Elk vertrek afzonderlijk geregeld

In combinatie met de nieuwe slimme radiatorkranen van Bosch maakt de EasyControl thermostaat het mogelijk om de temperatuur in verschillende vertrekken afzonderlijk te regelen. Met de gratis EasyControl app kan de verwarming voor maximaal 19 verschillende vertrekken afzonderlijk worden aangestuurd.

Bosch en Nefit: combineren is easy

De EasyControl thermostaat werkt perfect met Nefit HR-toestellen, maar ook met andere merken. In combinatie met drie Smart Radiator Thermostats (Starter Kit) verbetert hij de energie-efficiency van jouw cv-installatie met 5%, wat resulteert in een energielabel A+.

https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/Moduline-1010.png
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/ModuLine_1010H_360x360.png
MODULINE 1010 THERMOSTAAT

Een eenvoudig te bieden modulerende thermostaat, waarmee je met één draaiknop alles kunt instellen. Het display geeft informatie over de actuele ruimtetemperatuur, de gewenste temperatuur en toont praktische meldingen zoals vul- en storingsmeldingen.

Voordelen:

  • Zeer eenvoudige bediening
  • Vulmelding bij te lage cv-waterdruk
  • 2-draads verbinding, dus geen batterijen nodig
  • Herkent automatische juiste protocol
  • Voorzien van wandafdekplaat
Eenvoudig en praktisch!

Een eenvoudig te bieden modulerende termostaat, waarmee je met één draaiknop alles kunt instellen. Het display geeft informatie over de actuele ruimtetemperatuur, de gewenste temperatuur en toont praktische meldingen zoals vul- en storingsmeldingen.

Meer comfort, minder energie?

Zelfs de beste cv-ketel werkt niet zonder de juiste thermostaat. Anders dan gewone cv-ketels regelen Nefit HR-ketels de warmte in huis op basis van wat jij voelt. Daarvoor hebben ze een scherp zintuig nodig: een Nefit ModuLine thermostaat.

ModuLine 1010H

De Nefit ModuLine 1010H thermostaat is de variant voor Nefit EnviLine warmtepompen en geschikt voor zowel verwarmen, als koelen. In deze thermostaat is een luchtvochtigheidssensor opgenomen. De Nefit ModuLine 1010H thermostaat werkt zonder batterijen. De Nefit thermostaat wordt via de 2-draads verbinding vanuit de cv-ketel of warmtepomp gevoed.

https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/Nest-Thermostaat-1_large.jpg
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/457393.jpg
GOOGLE NEST THERMOSTAAT

De Google Nest Thermostat zorgt voor de gewenste temperatuur op het juiste moment. Hij leert van jouw leefgewoontes en bespaart energie door de temperatuur te verlagen als je weg bent. De 3e generatie Google Nest Thermostat is geschikt voor alle cv-ketels. In combinatie met een modulerende cv-ketel bespaar je echter meer energie. De Google Nest kan de boiler aansturen en warmt het water nog even extra op als dat nodig is. Ook heeft de thermostaat een groot en duidelijk scherm met de tijd en temperatuur. Deze licht op als je binnenkomt. Sluit de Google Nest aan op je wifinetwerk in huis en bedien hem op afstand met de Nest-app op je smartphone of tablet. Elke maand krijg je een overzicht van de verbruikte energie. Zo weet je precies wat je maandelijks aan energiekosten kwijt bent.

DBI Installatiebedrijf

tel.:
mail: info@dbi-installatiebedrijf.nl

KvK-nr.: 70851670
BTW-nr.: NL 002287084 B08

Algemene Voorwaarden

webdesign: Design & Deliver

2021-2024 © All Rights Reserved