Nefit Bosch CV-ketels

https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2024/03/Nefit-Bosch-Banner.jpg
ADVIES

Kun je zelf nog niet helemaal beslissen wat de beste mogelijkheid is voor jouw huis?

Het verstandigste is dat wij bij u thuis bekijken welke CV installatie het meest geschikt is voor uw huis en past bij uw wensen. Bel of mail ons gewoon even. Wij komen u met plezier bezoeken.

IN DE INSTALLATIE INBEGREPEN

Nieuw expansievat 18l, overstortventiel, gaskraan, inlaatcombinatie, vul-aftapkraan. Al onze nieuwe toestellen worden standaard geïnstalleerd met het nieuwste rookgasdakdoorvoersysteem concentrisch 100/60. Waarom doen wij dit. Door de buis-in-buis constructie is de concentrische rookgasafvoer veel veiliger. Er is namelijk minder kans op koolmonoxidevergiftiging.

Het gaat immers om uw veiligheid en daar  besparen we niet op.

INSTALLATIEVOORWAARDEN

Alle aansluitingen dienen zich binnen 1 meter van de ketel te bevinden: gas, koud water, warm water, rook-luchtafvoer, cv-leidingen, stopcontact, condenswaterafvoer en een thermostaatdraad. Dit is dus exclusief onvoorziene werkzaamheden & materialen.

https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/Proline-NXT.png
De kleinste, maar de meest complete

Zoekt je een compacte, energiezuinige cv-ketel? ProLine NxT is de kleinste, maar ook de meest compleet uitgeruste HR-combiketel. Past vrijwel overal, maar levert prestaties van formaat. In alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.

Bewezen concept, klaar voor de toekomst

Met honderdduizenden geïnstalleerde cv-ketels is de Nefit ProLine cv-ketel een van de betrouwbaarste toestellen in zijn klasse. Deze cv-ketel is klaar voor toekomstige wijzigingen in de gassamenstelling. Ook het bijmengen van biogas is mogelijk.

Nieuwe generatie: nog energiezuiniger

ProLine NxT is een cv-ketel van de nieuwste generatie. Optimaal comfort en nóg zuiniger met energie. Met extra hoog rendement op cv en warm water, een zeer laag standby-verbruik en tot 75% zuinigere Low Energy pomp bespaart dit toestel tot €195 op jaarbasis.

Nefit Proline NXT HRC 24 CW4
Productspecificaties
  • Gaskeur CW-klasse: CW4
  • Liters per minuut van 60 °C: 7,5
  • Liters per minuut van 40 °C: 12,5
  • Afmeting (in cm): H 58 x B 35 x D 28
  • Gewicht: 19 kg
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/A.png
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/Nefit-Proline-NXT-HRC-24-CW4.jpg
Nefit Proline NXT HRC 30 CW5
Productspecificaties
  • Gaskeur CW-klasse: CW5
  • Liters per minuut van 60 °C: 9
  • Liters per minuut van 40 °C: 15
  • Afmeting (in cm): H 58 x B 35 x D 28
  • Gewicht: 20 kg
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/A.png
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/Willem-15.jpg
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/Trendline-II.png
Meer comfort, minder energie

De TrendLine II is een cv-ketel die behoort tot de nieuwste generatie hoogwaardige cv-ketels. Optimale comfortbeleving, compact formaat en duurzame kwaliteit. Met nog betere energieprestaties, wat jou op jaarbasis tot wel € 199 aan energie kan besparen!

Future Proof

Met de TrendLine cv-ketel haal je in alle opzichten de toekomst in huis. De slimste software van dit moment ontdekt zelf de patronen in uw warmwatergebruik. Zo zorgt deze CV-ketel voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing. Bovendien is de TrendLine cv-ketel klaar voor mogelijke wijzigingen van de gassamenstelling en is biogas bijmengen geen probleem.

De slimste combinatie: A+

Slimme, zelflerende software zorgt automatisch voor optimaal comfort en maximale energiebesparing van de cv-ketel. Afstandsbediening via de smartphone? Dat kan via de bekende Nefit Easy of EasyControl van Bosch. De laatste maakt het zelfs mogelijk om het comfort in elke kamer afzonderlijk te regelen.

Nefit Trendline HRC 25 CW4
Productspecificaties
  • Gaskeur CW-klasse: CW4
  • Liters per minuut van 60 °C: 8,2
  • Liters per minuut van 40 °C: 13,8
  • Afmeting (in cm): H 30,4 x B 44 x D 69,5
  • Gewicht: 34 kg
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/A.png
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/TrendLine_II_rechts-2.png
Nefit Trendline HRC 30 CW5
Productspecificaties
  • Gaskeur CW-klasse: CW5
  • Liters per minuut van 60 °C: 10
  • Liters per minuut van 40 °C: 17
  • Afmeting (in cm): H 30,4 x B 44 x D 69,5
  • Nominaal vermogen cv (bij 80/60 °C in kW): 29,5
  • Gewicht: 34 kg
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/A.png
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/TrendLine_II_rechts-2.png
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/9000i-1.png
Intelligent. Iconisch. Innovatief.

Wil je een nieuwe cv-ketel kopen? De Nefit 9000i is een HR-ketel (Hoog Rendement) en belichaamt de next step in warmtecomfort: intelligente techniek, iconisch design en innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierbij hebben we geen enkele concessie gedaan als het gaat om de ultieme beleving. Want de beleving is waar het uiteindelijk om draait: techniek dient de mens; niet andersom.

Beleef de 9000i

De Nefit ketel 9000i staat voor nul concessies en maximale prestaties. Dat zie je, aan de indrukwekkende buitenkant én aan de overzichtelijke binnenkant. Dat hoor je, want je hoort eigenlijk niets. Dat voel je, aan de altijd behaaglijke temperatuur. Dat ervaar je, zowel in het intuïtieve gebruik als in het bijzonder lage energieverbruik.

Indrukwekkend tot in detail

Alles wat je van de nieuwe generatie cv-ketels verlangt én meer, komt samen in de Nefit 9000i cv-ketel. De ‘i’ voor internet? Zeker, via de optionele slimme Wifi thermostaat Nefit Easy (Energielabel A+). Maar de ‘i’ staat voor veel meer. Voor grote en kleine warmterevoluties. Daarom zeggen we: De Nefit 9000i, indrukwekkend tot in detail.

https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/9000i_White-1024x1024-1.png

De Nefit 9000i belichaamt de next step in warmtecomfort: intelligente techniek, iconisch design en innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierbij hebben we geen enkele concessie gedaan als het gaat om de ultieme beleving. Want de beleving is waar het uiteindelijk om draait: techniek dient de mens; niet andersom.

https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2024/03/Sfeerbeeld-9700i-1280x640.webp
Ontwikkeld met de toekomst voor ogen.
Doordat de Nefit 9700i internet-ready is, kan die worden gecombineerd met een kamerthermostaat naar keuze. Zoals de draadloze internet thermostaat CR20 RF met de Bosch HomeComfort app. Of de slimme Bosch EasyControl thermostaat in combinatie met de EasyControl app. Hiermee reguleer je eenvoudig de temperatuur in huis voor ieder afzonderlijk vertrek.
Stijlvol van buiten, indrukwekkend van binnen.

De Nefit 9700i is voorzien van een modern design met een metalen ‘motorkap’. Daaronder bevindt zich de state-of-the-art techniek. Aan de toegepaste materialen is geen enkele concessie gedaan. In combinatie met het ontwerp staat het toestel garantvoor betrouwbare prestaties en een lange levensduur.

.

Nieuwe Low Energy-High Performance cv-pomp

De 9700i is tot 75% zuiniger door hoog modulatiebereik. Het hoog waterzijdig rendement zorgt voor maximale efficiëntie. Bovendien is de intelligente toerenregeling gebaseerd op zowel het toestelvermogen als het drukverschil, wat resulteert in optimale prestaties

Nefit Bosch 9700i Solo
Productspecificaties
  • Gaskeur CW-klasse: afhankelijk van de boiler (indien van toepassing)
  • Liters per minuut van 60 °C: –
  • Liters per minuut van 40 °C: –
  • Afmeting (in cm): H 78 x B 92 x D 42,5
  • Gewicht: 75 + (25)
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2024/03/product_page_zonderachtergrond_9700i.png

Single HR-ketel. Vermogens: 25, 35, 50 kW.

De Nefit 9700i representeert de volgende stap in warmtecomfort. Het is de optimale basis voor het efficiënt verwarmen van je woning. Het toestel kan eenvoudig worden uitgebreid met een hybride warmtepomp of zonneboiler en staat voor verwarming met hoog rendement, optimale prestaties en nul concessies.

De Nefit 9700i is het ideale HR-toestel: snel geïnstalleerd, makkelijk en zuinig in gebruik en toekomstbestendig. Hij is namelijk klaar voor internet, klaar voor hybride én klaar voor een mix van aardgas en waterstof.

Nefit Bosch 9700i AquaPower Plus
Productspecificaties
  • Gaskeur CW-klasse: CW6
  • Liters per minuut van 60 °C: 13 bij de HRC 30 en voor de HRC 45 14,6
  • Liters per minuut van 40 °C: 21 bij de HRC 30 en voor de HRC 45 24,4
  • Afmeting (in cm): H 78 x B 92 x D 42,5
  • Gewicht: 75 + (25)
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2024/03/product_page_dubbel_zonderachtergrond.png

HR-combitoestel met voorraadboiler. Vermogens: 30/45 kW.

De één doucht het liefst kort. De ander gaat het liefst uitgebreid in bad. En vaak is er ook tegelijk warm water nodig op verschillende plaatsen in huis. Wat je gewoonten en behoeften ook zijn, de Nefit 9700i AquaPower is ontworpen voor optimaal comfort en energie-efficiëntie.

https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2023/02/Intergas-Xtreme-Banner.png
Optimaal profiteren

De Intergas Xtreme maakt gebruik van het beproefde concept van de dubbele aluminium twee-in-een warmtewisselaar. Het gepatenteerde Intergas ontwerp, met twee gescheiden koperen circuits, zorgt voor optimale warmteoverdracht en minimaal warmteverlies. Het CV-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut.

Naast deze beproefde wisselaar wordt in de Intergas Xtreme gebruik gemaakt van een 2e warmtewisselaar (warmte terugwin unit). Deze 2e warmtewisselaar is geïntegreerd in de rookgasafvoer van het toestel waarmee de verbrandingsgassen nog verder afgekoeld worden. Tevens wordt de restwarmte van de rookgassen tijdens CV-gebruik benut om het tapwater voor te verwarmen. Hierdoor is er minder energie nodig om het water op temperatuur te brengen.

Comfort

Extreem hoog rendement op warm water: In de Xtreme van Intergas gaan prestaties, intuïtieve bediening,
een eigentijds design en een extreem hoog rendement op warm water hand in hand.

Combineer uw cv-ketel met een warmtepomp

Bij het hybride warmtepompsysteem werken de warmtepomp en de ketel soepel samen. Zo kunt u genieten van uw comfort, terwijl u bespaart op uw energiekosten en uw huis op een duurzame manier wordt verwarmd. Een hybride warmtepompsysteem is de ideale eerste stap op weg naar een duurzame toekomst.

Intergas Xtreme HR 30 CW4
Productspecificaties
  • Gaskeur CW-klasse: CW4
  • Liters per minuut van 60 °C: 7,5
  • Liters per minuut van 40 °C: 16
  • Afmeting (in mm): H 770x B 450 x D 280
  • Gewicht: 32 kg
  • Energielabel: A
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/A.png
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2022/10/Intergas-Xtreme-Beste-getest.jpg
Intergas Xtreme HR 36 CW5
Productspecificaties
  • Gaskeur CW-klasse: CW5
  • Liters per minuut van 60 °C: 9
  • Liters per minuut van 40 °C: 17
  • Afmeting (in mm): H 826 x B 450 x D 240
  • Gewicht: 36 kg
  • Energielabel: A
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/A.png
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2022/10/Intergas-Xtreme-Beste-getest.jpg
Geef koolmonoxide geen kans met de ReTwist CO-switch

De Retwist CO-switch heeft een unieke schakelstekker en is voorzien van een uiterst nauwkeurige sensor die ervoor zorgt dat de cv-ketel uitgeschakeld wordt zodra koolmonoxide vrijkomt. Gegarandeerd een veilig gevoel!

https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/1_M_Retwist_Switch_jpg_normal-1.jpg
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/SpirpCombi.jpg
Wij adviseren de SpiroCombi MB3 lucht- en vuilafscheider

Om de levensduur van uw cv-ketel aanzienlijk te verlengen adviseert wij de SpiroCombi MB3 lucht en vuilafscheider. De lucht en vuilafscheider verwijderd effectief circulerend lucht en haalt schadelijke corrosiedeeltjes uit uw cv-installatie. De SpiroCombi MB3 lucht en- vuilafscheider moet dichtbij de ketel geïnstalleerd worden in de retourleiding.

DBI Installatiebedrijf

tel.:
mail: info@dbi-installatiebedrijf.nl

KvK-nr.: 70851670
BTW-nr.: NL 002287084 B08

Algemene Voorwaarden

webdesign: Design & Deliver

2021-2024 © All Rights Reserved