Warmtepompen

https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2022/10/logo-1-320x88.png
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2024/03/Nefit-Bosch-Banner.jpg
WARMTEPOMPEN IS EEN VAN DE DUURZAME OPLOSSINGEN IN HET VERWARMEN EN KOELEN VAN UW WONING

Een van de duurzame oplossingen is de warmtepomp. Deze technologie onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, of hergebruikt restwarmte uit bijvoorbeeld ventilatielucht. De warmtepompen zijn verkrijgbaar in de volgende systemen: ‘all-electric’ waarvoor geen gasaansluiting meer nodig is en als ‘hybride’ waarbij de  warmtepomp wordt gecombineerd met een HR-ketel. Ook zijn er warmtepompboilers die enkel voor het warm water zorgen. Zo is erin bijna elke situatie wel iets mogelijk.

ADVIES

Een warmtepomp is niet zoals een ketel die vervangen wordt voor een andere ketel, het is maatwerk en vereist de benodigde aandacht om tot een passende oplossing te komen. Wij maken graag met u een afspraak om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Neem contact met ons op.

HYBRIDE EN ALL ELETRIC WARMTEPOMPEN
HYBRIDE

Naast de volledig elektrische warmtepompen zijn er ook hybride warmtepompen. Deze werken altijd in combinatie met een cv-ketel, nieuw of bestaand.

Bij een hybride systeem zorgt de warmtepomp het grootste deel van het jaar voor de verwarming van jouw woning. De cv-ketel zorgt voor warm water en komt verder alleen nog in actie bij een piekvraag, als het buiten erg koud is. Zo kan het gasverbruik al gauw 60% omlaag.

https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/enviline-hybride-schema.png
ALL-ELECTRIC

Bij een all-electric oplossing heb je geen cv-ketel of gasaansluiting meer nodig. De warmtepomp zorgt zelfstandig voor het verwarmen van de woning en het verwarmen van het warm water.

De buitenunit gebruikt de buitenlucht als bron. Het systeem is zo efficiënt dat hiermee het hele jaar door jouw huis en tapwater kunnen worden verwarmd, zelfs bij zeer lage buitentemperaturen.

Bij een all-electric oplossing heb je geen cv-ketel of gasaansluiting meer nodig. De warmtepomp zorgt zelfstandig voor het verwarmen van de woning en voor warm water. De buitenunit gebruikt de buitenlucht als bron. Het systeem is zo efficiënt dat hiermee het hele jaar door jouw huis en tapwater kunnen worden verwarmd, zelfs bij zeer lage buitentemperaturen.

[/bt_bb_text]
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/enviline-all-electric-schema.png
SUBSIDIE DIE TOT €3750,- KAN OPLOPEN

Elke warmtepomp heeft een meldcode. Aan deze meldcode zit een subsidiebedrag gekoppeld die kan oplopen tot €3750,-

HOE WERKT EEN WARMTEPOMP
https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2023/03/Screenshot-2023-03-13-at-17-59-13-Aquarea-L-Brochure-NL-LR.pdf.png

DBI Installatiebedrijf

tel.:
mail: info@dbi-installatiebedrijf.nl

KvK-nr.: 70851670
BTW-nr.: NL 002287084 B08

Algemene Voorwaarden

webdesign: Design & Deliver

2021-2024 © All Rights Reserved