Panasonic Airco’s

Panasonic Airco’s

https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2022/10/WH_PANASONIC_ETHEREA_22_01.jpg

‘Belangrijk in onze keuze voor Panasonic? Slimme technologie én betrouwbaarheid. Dat geeft uiteindelijk ook een stukje extra comfort.

Panasonic: toonaangevendeinnovatiein dienst van uw comfort.

Als innovatief, groen bedrijf komt Panasonic wereldwijd met slimme en milieuvriendelijke oplossingen voor een gezonde, duurzame leefstijl. Met Panasonic kiest u voor toonaangevende innovatie voor uw comfort. Efficiënt, gebruikersvriendelijk en betrouwbaar.

In 1958 introduceerde Panasonic de eerst eairconditioner voor installatie in huis.In de loop der jaren ontwikkelden we een productlijn, waarmee iedere ruimte optimaal gekoeld en verwarmd kan worden.Innovatieve producten en efficiënte technologiëen die het leven veraangenamen: zuinig ingebruik en aantrekkelijk geprijsd.

Panasonic Wandmodellen

cs-tz20wkew_2__2
cs-tz20wkew_3__2
cs-tz35wkew_1_1
cu-tz20wke_1_1

Panasonic TZ verkrijgbaar in 2,5 kW – 3,5 kW – 5.0 kW en 7.0 kW

cs-z20xkew_1_1
cs-z20xkew_2__2
cs-z20xkew_3__2
cu-z20xke_2_1_1

Panasonic Etherea verkrijgbaar in 2,5 kW – 3,5 kW 5.0 kW en 7.0 kW

cs-xz20xkew-h_1_1
cu-z20xke_2_1_1

Panasonic Etherea zwart verkrijgbaar in 2,5 kW en 3,5 kW

Toonaangevende kenmerken van Panasonic

Sinds 1958 de meest comfortabele en duurzame oplossingen voor elk budget
Panasonic stelt het milieu centraal in alle activiteiten. Dankzij de originele Invertertechnologie en de compressor met hoge capaciteit combineren we efficiënt met duurzaam, zowel bij koelen als verwarmen. U profiteert van een lagere elektriciteitsrekening, terwijl ook het milieu wordt gespaard.
Hoogwaardig design Het stijlvolle design van onze producten past perfect in elk interieur. Voor dit vernieuwde, eigentijdse design zijn de toegepaste materialen zorgvuldig geselecteerd. Het ontwerp is compact en goed uitgebalanceerd om onopvallend op te gaan in uw interieur.
Fluisterstil comfort:

Fluisterstil comfort Panasonic is erin geslaagd een van de stilste airconditioners ter wereld te produceren. De binnenunit van een Panasonic airconditioner werkt met een laagtoerig draaiende ventilator. Is de gewenste temperatuur bereikt, dan zal het systeem verder fluisterstil functioneren (19 dB(A) bij de Etherea). Ook met de Quiet modus op de afstands- bediening kunt u het geluidsniveau in een oogwenk terugbrengen (19 dB(A) bij de Etherea). Bij Panasonic vinden we niet alleen uw comfort belangrijk, maar ook een geluidsarme omgeving. Dankzij de Quiet modus kunt u bijvoorbeeld heerlijk koel en fluisterstil thuiswerken. Net zo stil als in een bibliotheek.

 

Panasonic vloermodel

https://www.dbi-installatiebedrijf.nl/wp-content/uploads/2022/10/Panasonic-Vloermodel.jpg
cs-z35ufeaw_2
cs-z25ufeaw_2__1
cu-tz20wke_1_1

Panasonic vloermodel verkrijgbaar in 2,5 kW – 3,5 kW en 5.0 kW

UV Nanoe wat is dit en hoe werkt het

De eigenschappen van nanoe™ X zorgen ervoor dat verontreinigendestoffen, zoals bacteriën, virussen, schimmels, allergenen, pollen enbepaalde gevaarlijke stoffen kunnen worden geremd.

Een natuurlijk proces
Hydroxylradicalen zijn onstabiele moleculen die willen reageren met andere elementen zoals waterstof en die hierdoor worden omhuld. Dankzij deze reactie voorkomen hydroxylradicalen de groei van verontreinigende stoffen zoals bacteriën, virussen, schimmels en geuren. De stoffen worden afgebroken en hun ongewenste effecten worden geneutraliseerd. Dit natuurlijke proces biedt belangrijke voordelen ter verbetering van binnenomgevingen. De nanoe™ X technologie van Panasonic gaat nog een stap verder en introduceert dit reinigingsmiddel uit de natuur – hydroxylradicalen – om binnen een ideale leefomgeving te creëren. Door het creëren van door water omhulde hydroxylradicalen verbetert de nanoe™ X technologie hun effectiviteit en wordt de levensduur van hydroxylradicalen verlengd van minder dan één seconde in de natuur naar meer dan 600 seconden (10 minuten). Hierdoor kan nanoe™ X zich over langere afstanden verspreiden

Wat is er zo uniek aan nanoe™ X?

Hydroxylradicaal-technologie remt verontreinigende stoffen, virussen en bacteriën en heeft zodoende een reinigende en ontgeurende werking. Dankzij deze geavanceerde
nanotechnologie kunnen zelfs dicht geweven stoffen met deze oplossing worden behandeld. Zo beperkt deze technologie ongewenste stoffen op gordijnen, jaloezieën, tapijten en meubels, maar ook op harde oppervlakken en niet te vergeten in de lucht die we inademen.

Een gezondbinnenklimaatNanoe™ X met nanotechnologie werkt effectiefop in de lucht hechtende micro-organismen, zoals diverse types bacteriën, virussen en
schimmels.Het PM2,5 filter haalt fijne deeltjes uit de lucht,onder meer veroorzaakt door verbranding vanfossiele brandstoffen, sprays en stof.  De Panasonic systemen zijn uitgerust met innovatieve filtertechnologieën. NanoeTM X en PM2,5 zijn daar voorbeelden van. Ze zorgen vooreen schone luchtkwaliteit in het hele huis. Dat betekent heerlijk fris slapen, gezond opstaan en de hele dag lekker uitgerust aan de slag. Schone lucht dankzij nanoeTM X De nanoe X Generator Mark 2 produceert 9,6 biljoen OH radicalen per seconde. De grotere hoeveelheid OH-radicalen in nanoe™ X-deeltjes maakt dat verontreinigingen nog beter worden bestreden. De effectiviteit van nanoe™ X-technologie is getest door onafhankelijke laboratoria in Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Maleisiëen en Japan.

DBI Installatiebedrijf

tel.:
mail: info@dbi-installatiebedrijf.nl

KvK-nr.: 70851670
BTW-nr.: NL 002287084 B08

Algemene Voorwaarden

webdesign: Design & Deliver

2021-2024 © All Rights Reserved